Välkommen till Var Dags Rum!

 

Med vår hemsida vill vi ge er en inblick i vårt sortiment. Förutom möbler säljer vi även stora och små inredningsdetaljer såsom belysing, mattor, plädar, kuddar samt roliga presenter både till barn och vuxna. Vi har även ett noga utvalt sortiment av damkläder, skor och accessoarer.

 

Välkommen in i butiken! Vår affärsidé är att erbjuda ett brett utbud av kvalitativa möbler och inredningsprodukter till bra priser. Vi eftersträvar långvariga relationer med våra kunder och vill att det ska kännas som att komma in i ett hem när man besöker oss. Hos oss kan du hitta nästan allt inom inredning och vi hjälper dig gärna med dina projekt. 

 

Våra klädmärken kan variera lite men vi har alltid en del plagg från Jumperfabriken, Bric o Brac, Nanso samt Selected Femme. 
Vi levererar alla soffor fritt i Stockholm. Självklart kan vi även leverera andra möbler samt ta med gamla möbler mot en liten avgift. 
Bilden till höger är på butikensystrarnas mormor, född 1918, som handbroderar våra populära linnekuddar. Ingen kudde är den andra lik - vilket gör dem extra unika! 

Vi försöker alltid ha ett stort och uppdaterat presentsortiment där du kan hitta allt från paket till barnkalaset, till brudparet eller den nyinflyttade.

Lotta Kumlin startade butiken 1994 och handplockar alla saker vi säljer i butiken. 2014 firade vi 20-årsjubileum.

Behöver du en utflykt i helgen? I vår outlet-butik i Örsundsbro hittar ni massvis med inredning och kläder på de dryga 300 kvm.

Här hittar du adressen!

Välkomna!